Erkend beveiligingsbedrijf

Wij zijn PPS Security; een bijzonder beveiligingsbedrijf dat opgericht is in 1994 en erkend is door het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder nummer ND 586. U kunt bij PPS Security gebruik maken van uiteenlopende beveiligingsdiensten.

Veilig, sociaal vaardig, toegewijd, met passie, ervaring en motivatie, dat is PPS Security

Jim van Huizen - Algemeen directeur PPS Security Group
WAT ONS ALS BEVEILIGINGSBEDRIJF BIJZONDER MAAKT

Onze uitstekend opgeleide beveiligers gaan altijd aan het werk aan de hand van een gedegen voorbereiding. Dit d.m.v. een beveiligingsplan op maat dat past bij uw specifieke situatie. Geen enkele beveiligingsopdracht is identiek. Daarbij kiest PPS Security ervoor om zoveel mogelijk gebruik te maken van personeel in een vaste dienstverband. Dit bevordert de binding de ervaring en de kunde. U kunt op ons vertrouwen.

ONS BEVEILIGINGSBEDRIJF IS OPGERICHT IN 1994

Wij hebben 27 jaar lang ervaring als beveiligingsorganisatie. We zijn daardoor bekend met alle voorkomende risicovolle situaties en doen daar ons voordeel mee om u te helpen. PPS beveiligers staan bekend om hun grote mate van probleemoplossend vermogen.

ONS BEVEILIGINGSBEDRIJF MAAKT ALTIJD EEN PLAN OP MAAT VOOR UW UNIEKE SITUATIE

U bent geen nummer, maar een klant. We luisteren goed naar uw situatie en wensen. We voeren een uitgebreide analyse uit en aan de hand daarvan maken we voor u een beveiligingsplan op maat.

PPS IN CIJFERS

1537
beveiligers opgeleid
11456
opdrachten uitgevoerd
24
straatcoaches actief
3387
evenementen beveiligd

Ons beveiligingsbedrijf is erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie Wij beschikken over alle benodigde keurmerken en certificaten die ons tot uw ideale beveiligingspartner maken. Daarbij zijn we een maatschappelijk betrokken bedrijf (MVO).

 • Ministeriële goedkeuring van het Ministerie van Veiligheid en Justitie ( ND 586).
 • De keurmerken van de Nederlandse Veiligheidsbranche.
 • Door ECABO erkend leerbedrijf.
 • Ondertekenaar van de code verantwoord marktgedrag.

Alle beveiligers die werkzaam zijn bij PPS Security hebben een afgeronde beveiligingsopleiding. Ze zijn door onze selectie heen gekomen en gescreend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Zij weten voor allerhande locaties en situaties wat er kan voorvallen en weten hoe ze moeten acteren. Naast de standaard opleidingen zijn nagenoeg alle PPS Beveiligers in het bezit van een EHBO, BHV, of Medic First Aid diploma. Het gehele personeelsbestand van PPS heeft de opleiding Security Awareness doorlopen. Hiermee zijn ze getraind in het voortijdig onderkennen van gevaarlijke situaties.

Beveiligers van PPS Security hebben mensenkennis en zijn communicatief sterk. Wanneer het nodig is, staan zij voor u klaar en handelen zij adequaat.

ONZE BEVEILIGINGSDIENSTEN EN -OPLEIDINGEN;

Wat er ook gebeurt, wij zijn er voor u als het nodig is. Veiligheid is een groot goed. PPS Security wilt u ondersteunen in het creëren van het veilige gevoel. We bieden u globaal 7 verschillende soorten diensten aan:

 1. Buurt en villawijk beveiliging
 2. Bedrijfsbeveiliging
 3. Persoonsbeveiliging
 4. Evenementenbeveiliging
 5. Horeca beveiliging
 6. Straatcoaches
 7. Dienstverlening en services

Voorts levert PPS desgevraagd gediplomeerde spotters.

Naast onze beveiligingsdiensten bieden wij ook binnen PPS Security diverse opleidingen, cursussen en trainingen aan. Voor iedereen die in de beveiligingsbranche wil gaan werken of voor uw medewerkers bieden we een scala aan opleidingen, cursussen en trainingen aan. De navolgende opleidingen, cursussen en trainingen kunnen door ons worden verzorgd:

 1. Mbo-opleiding beveiliger niveau 2
 2. Deelkwalificatie persoonsbeveiliger
 3. Opleiding Event Security Officer
 4. Cursus Horecabeveiliger
 5. Cursus Conflicthantering
 6. Workshop Security Awareness
 7. Opleiding Medical First Aid
 8. Cursus BHV
 9. Training AE