Een onveilige woon omgeving leid tot meer stress?

Is er in uw buurt overlast of criminaliteit en wenst u een fijne en veilige leefomgeving voor uzelf, uw partner en uw kinderen? Ook als u of u en uw vrouw op de dag aan het werk zijn, uw kinderen naar school of alleen thuis zijn. De wetenschap dat er wordt gewaakt over uw geliefden en uw bezittingen ongeacht uw aanwezigheid. Dit gevoel ontstaat pas wanneer u weet dat uw wijk en buurt veilig is. Een buurt-app kan enig soelaas bieden maar biedt niet altijd uitkomst. Wie gaat eruit bij slecht weer en koude? Wie gaat er actie ondernemen tijdens een griepgolf ? Zijn er wel voldoende mensen op de been om te ondersteunen? En beschikken die mensen over de juiste vaardigheden om te kunnen optreden?

Wij zorgen er met buurttoezicht en villa wijk beveiliging voor dat u zich weer relaxt voelt op de plaats waar u dat altijd zou moeten zijn. De vaste buurtbeveiligers van PPS Security houden dag en nacht een oogje in het zeil rondom uw wijk en woning.

Het toezicht in onze wijk door surveillanten van PPS heeft het algemene leefklimaat significant verhoogd. Wetende dat er altijd goede ondersteuning aanwezig is.

PPS SECURITY ZORGT MET WIJK BEVEIIGING VOOR EEN VEILIG THUIS EN WOONOMGEVING

Maakt u zich zorgen over uw veiligheid wanneer u ‘s avonds alleen thuis bent? Vreest u voor uw eigendommen? Als u in een mooie woning woont in een prachtige wijk, dan is er een toenemende kans dat u te maken kunt krijgen met ongenode gasten. Daar komt nogal eens agressie en geweld bij kijken. Dat wilt u het liefst voorkomen.

In normale wijken kan een buurt-app of een buurtwacht uitkomst bieden. In een villawijk of een afgelegen woonwijk ligt dit net even anders. De afstanden tussen woningen zijn in een villa wijk meestal groter en veelal ontnemen bomen, heggen en begroeiing het zicht. Niet alleen ‘s avonds of ‘s nachts is de kans op een overval of inbraak aanwezig. Ook wanneer er overdag niemand thuis is of tijdens uw vakantie, kan er van alles misgaan. Van vernieling of inbraak tot brand, storm of wateroverlast.

Villawijk Bescherming

Highlights

Maakt u zich zorgen over uw veiligheid wanneer u of de uwen ‘s avonds alleen thuis zijn? Buurt en Villawijk beveiliging van PPS kan dat gevoel wegnemen. Wel zo veilig.


Villawijk Bescherming
MET EEN GERUST HART UW WONING VERLATEN

Wilt u met een gerust hart uw woning kunnen verlaten als u overdag naar uw werk gaat of ‘s avonds een afspraak heeft? Met villawijk beveiliging van PPS Security hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw woonomgeving wanneer u van huis bent. Wanneer er toch iets aan de hand is, weet u zeker dat er snel deskundige beveiligers ter plekke zijn.

EEN PERSOONLIJK PLAN VAN AANPAK VOOR UW WIJK

Omdat iedere wijk anders is, maken we voor uw concrete situatie een persoonlijk plan van aanpak. Wij surveilleren waar, wanneer en hoe vaak u dat wilt. Dit doen we onder alle mogelijke omstandigheden. Onze auto’s, materialen en beveiligers zijn overal op voorbereid. Wij werken met vaste beveiligers per wijk of buurt. U leert de beveiligers daardoor goed kennen waardoor u met ze vertrouwt raakt. Samen werken aan de veiligheid van uw woonomgeving

SOORTEN BUURTBEVEILIGING WAARMEE WE U VAN DIENST ZIJN

Buurtbeveiliging en villawijk beveiliging is in verschillende vormen mogelijk. Wij verlenen u een groot aantal services waar u gebruik van kunt maken:

  • Controleren van uw woonomgeving
  • Direct opvolgen van meldingen van buurtbewoners
  • Camerabewaking
  • Alarmopvolging
  • In de gaten houden van uw kinderen
  • Eerste hulp verlenen
  • AED aanwezig in het surveillance voertuig

Heeft u vragen of benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons
Telefoon: +31(0)736929777