PPS Security ongestoord genieten van uitgaan

Overlast. Als eigenaar van een horecagelegenheid heeft u er ongewild toch mee te maken. U wilt de klanten die bij u binnenlopen een fijne avond bezorgen. Zij moeten genieten van de muziek en ongedwongen kunnen  genieten met elkaar. Uw gasten mogen zich geen zorgen maken over hun veiligheid tijdens hun avondje uit.

PPS Security helpt u om ervoor te zorgen dat uw klanten een gezellige avond hebben. Veiligheid is ons vak en onze beveiligers hebben ruime ervaring met de beveiliging van horeca gelegenheden in alle soorten en maten. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bekijken voor uw café, discotheek, hotel, restaurant . Horeca beveiliging kan, mits goed uitgevoerd, van toegevoegde waarde zijn voor uw clientèle. Een veilige omgeving trekt bezoekers. Als gastheer- of gastvrouw wilt u dat uw gasten zich kunnen ontspannen en ongedwongen kunnen genieten van het moment. Teveel alcohol, het gebruik van drugs kunnen leiden tot opstootjes, overlastgevend gedrag en zelfs tot geweld.  Incidenten die u in uw zaak liever voorkomt dan ze achteraf op te moeten lossen. Ook de kans op terroristische aanslagen is substantieel op plaatsen waar veel mensen aanwezig zijn. Neem daarom de nodige maatregelen. PPS Security zorgt ervoor dat veiligheid in uw horecazaak gewaarborgd blijft. U, uw gasten en uw personeel hoeven zich er niet mee bezig te houden. De professionele beveiligers van PPS Security laten u kennismaken met een bewezen werkwijze op het gebied van horecabeveiliging.

U kiest voor PPS Security, omdat wij:
  • meer dan 25 jaar ervaring met horecabeveiliging hebben;
  • het keurmerk Horecabeveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche bezitten;
  • vaste, getrainde en gediplomeerde beveiligers in dienst hebben;
  • u volledig ontzorgen als opdrachtgever;
  • alle zaken m.b.t de lokale overheid zoals het aanleveren van een risico analyse voor u afhandelen.
  • uitstekende contacten onderhouden met de lokale stakeholders.

Horeca beveiliging en Horeca beveiliging 2.0. Een nieuw en betaalbaar concept van PPS Security.

WIJ OPEREREN ONOPVALLEND, MAAR HANDELEN ADEQUAAT

U wilt niet dat uw gasten te veel merken van genomen veiligheidsmaatregelen. Onze beveiligers zijn dan ook geen afschrikwekkende personen. Sterker nog, het zijn vriendelijke mensen die ervoor zorgen dat het gezellig blijft. U ontvangt de beveiliger die helemaal bij uw horecagelegenheid past De allrounders die uw zaak beveiligen, hebben stuk voor stuk de benodigde opleidingen, zoals het diploma horecaportier of het diploma beveiliger. Ook zijn ze in het bezit van een EHBO, MFA of BHV diploma en hebben ze een Security Awareness opleiding gevolgd. Ze zijn geselecteerd en gescreend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Beveiligers van PPS Security weten hoe het er in horecagelegenheden aan toe gaat en hoe het uitgaande publiek in elkaar steekt. Ze zijn bekend met situaties die tot onrust kunnen leiden en herkennen deze situaties. Onze beveiligers opereren onopvallend, maar houden alles precies in de gaten. Ze hebben mensenkennis en zijn communicatief sterk, netjes en vriendelijk. Ze voelen zich thuis bij uw gasten en bewaren te allen tijde hun geduld. Wanneer het echter nodig is, staan zij hun mannetje en handelen zij adequaat. Het inzetten van beveiligers bij uw horecagelegenheid is precisiewerk.

PPS Security selecteert altijd één of meer beveiligers die het beste bij de aard en uitstraling van uw zaak passen. Aan een horecabeveiliger die een R&B gelegenheid beveiligt, worden andere eisen gesteld dan aan een horecabeveiliger van een Lounge Café.

Wie we inzetten om uw horecagelegenheid te beveiligen, is onder andere afhankelijk van de volgende punten:

  • het soort publiek dat uw horecagelegenheid bezoekt;
  • de muziekstijl die bij u gedraaid wordt;
  • de grootte van uw zaak;
  • de locatie waar uw zaak gevestigd is.

Voor elke horecagelegenheid hebben wij passende beveiligers om in te zetten. Omdat Nederland een land is waarin diverse culturen samenleven en samenlevingsvormen wijd geacepteerd zijn, hebben wij ook beveiligers van verschillende plumage in dienst. Dit vergemakkelijkt de communicatie. In tegenstelling tot vele andere beveiligingsbedrijven werken wij niet met oproepkrachten, maar met vaste medewerkers. Hierdoor krijgt u niet steeds te maken met wisselende gezichten, maar met bekende beveiligers die op de hoogte zijn van het reilen en zeilen in uw zaak.

Horeca_beveiliging

Highlights

PPS Security bestaat al ruim 2 decennia en heeft in de afgelopen jaren vele horecagelegenheden beveiligd. PPS Security had het eerste horecabeveiligingsbedrijf in Nederland en is de grondlegger van de huidige horecabeveiligingsnormen.


Horeca_beveiliging
FLEXIBELE HORECA BEVEILIGING OFTEWEL HORECA BEVEILIGING 2.0, EEN BETAALBAAR ALTERNATIEF.

Het uitgaansleven in Nederland is onderhevig aan veranderingen. Er zijn minder discotheken. Het samen eten en drinken en socializen, oftewel loungen, is erg in opkomst. Terrassen doen in de zomermaanden goede zaken en ook restaurants die bijvoorbeeld aan een plein gelegen zijn haken in op deze trent. Er zijn tegenwoordig veel evenementen in binnen stedelijke gebieden georganiseerd door de gezamenlijke horeca de zogenaamde horeca gerelateerde evenementen. Daarbij kan het, zeker bij mooi weer, erg druk worden op de straten en terrassen. Onveiligheid  is voor veel mensen een belangrijke reden om een bepaald horecaconcentratiegebied te mijden. Toezicht door beveiliging en politie wordt gewaardeerd. Te veel politie op straat kan echter weer een averechtse werking hebben. Om deze trends in goede banen te leiden, heeft PPS Security flexibele horeca patrouilles ingesteld. Zichtbaar aanwezig toezicht dat zorgt voor een veilig gevoel.

Wilt u samen met andere horecabedrijven uw verantwoordelijkheid nemen wat betreft veiligheid voor uw gasten en het omliggende publieke domein? Dan is dit een geschikte keuze voor u. Dankzij deze manier van werken, zijn ook de kleinere horecagelegenheden in staat om gebruik te maken van beveiliging. De flexibele horecabeveiligers zorgen voor een veilig gevoel bij u, uw personeel en uw gasten. U bent verzekerd van ondersteuning wanneer dat nodig is. Veiligheid van u, uw personeel en uw gasten.

Heeft u vragen of benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons
Telefoon: +31(0)736929777