Een veilige werksfeer

Wanneer u ondernemer bent, wenst u voor uw medewerkers en bezoekers dat zij in een ongedwongen sfeer kunnen werken of winkelen.

Als u ‘s avonds de deur achter u dichttrekt, wilt u genieten van uw welverdiende rust zodat u er de volgende dag weer helemaal tegenaan kunt. PPS Security zorgt ervoor dat u ongestoord kunt werken en als u thuis bent rustig kunt slapen met de wetenschap dat u uw bedrijf of winkel goed beschermd heeft achtergelaten. Wij helpen u daar graag bij.


PPS Security:
  • heeft 25 jaar ervaring als beveiligingsorganisatie;
  • heeft goed opgeleide beveiligers in dienst;
  • ontzorgt u op het gebied van bedrijfsbeveiliging;
  • maakt voor u een beveiligingsplan op maat;
  • is erkend door het Ministerie van Justitie ( ND586 ).
DANKZIJ BEDRIJFS- EN WINKELBEVEILIGING VAN PPS ZONDER ZORGEN AAN HET WERK

U werkt hard om uw onderneming te laten floreren. Uw medewerkers willen het naar hun zin hebben tijdens een werkdag. Wanneer zij zich ontspannen en veilig voelen, zijn ze in staat om zich volledig te concentreren op hun werk. Ook voor uw bezoekers is het fijn als ze zich prettig en ontspannen voelen binnen uw bedrijf of winkel.

Bedrijfsbeveiliging

Highlights

Bezoekers, winkelend publiek maar ook werknemers mijden het liefst risicovolle gebieden. Een winkelgebied met veel overlast verliest langzaam maar zeker haar aantrekkelijkheid. Bezoekers zullen naar veiligere plaatsen gaan om hun aankopen te doen. Werknemers zullen langzaam maar zeker hun professie elders zoeken.


Bedrijfsbeveiliging

Criminaliteit, overlast, agressie en inbraken zijn zaken waar u als eigenaar van een bedrijfspand of winkel liever niet mee te maken krijgt. Soms is de veiligheid van uw werkomgeving niet vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld wanneer er veel inbraken worden gepleegd op het bedrijventerrein waar uw pand staat of in het stadscentrum waar uw winkel gevestigd is. Wanneer bezoekers regelmatig onheus bejegend worden door overlast kan dat uw bedrijfsvoering negatief beïnvloeden.

Toezicht helpt.

Goed en zichtbaar aanwezig toezicht helpt om de veiligheidsbeleving te verhogen. Bezoekers en werknemers voelen zich veilig en stralen dat uit. De wetenschap dat er altijd hulp of ondersteuning in de directe omgeving aanwezig is.

Heeft u vragen of benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons
Telefoon: +31(0)736929777