Ben jij degene die wij zoeken?

Allereerst, wat leuk om te zien dat je geïnteresseerd bent in onze cursus voor Horecaportier. Op deze pagina kun jij alles lezen over deze cursus. We zullen kort omschrijven wat deze cursus zal gaan inhouden en wat je met het diploma van deze cursus kunt gaan doen.

Je leest het goed, jij bent de uitverkorene. Het is namelijk niet zomaar iets om garant te staan voor de veiligheid van je medemens. Een horecaportier blijft staan ook wanneer het moeilijk wordt. Dat vraagt om het hebben van courage, of wel een gezonde dosis lef. Daarbij ben je zelfverzekerd. Dit heb je nodig om in complexe situaties te kunnen opereren. Hiernaast ben je te allen tijde een gastheer voor de gasten in de zaak, communicatief ben je goed en een glimlach geef je maar al te graag. Heb jij het in je? Lees dan verder wat onze cursus jou te bieden heeft.

De Docenten :

Martin

Al 30 jaar ervaring als horecaportier en beveiliger. Na een carrière bij de politie doorgestroomd in het onderwijs en werkzaam als docent bij zowel Beveiligings-als Sportopleidingen. Trainer/ instructeur: RTBG, weerbaarheid, agressieregulatie en zelfverdediging, EHBO, BHV.

Pieter

Al 30 jaar werkzaam in de (horeca en evenementen) beveiliging, zowel op de vloer als in leidinggevende functies.  Hiernaast ook ervaren rollenspeler bij verschillende instanties en bedrijven binnen de safety en security sector.

De Cursus:

Bij de cursus Horecabeveiliger leer je alle kneepjes van het vak. Je leert om te gaan met emotionele situaties en je word je bewust van het effect van je eigen gedrag. Daarnaast krijg je informatie over belangrijke wet- en regelgeving die je als horecaportier nodig hebt voor de uitoefening van je dagelijkse werkzaamheden.

De cursus wordt gegeven in de leslocatie van PPS Security Group in ‘s-Hertogenbosch en bestaat uit vier lesavonden van drie uur en wordt afgesloten met een centraal examen. Tijdens deze cursus wordt zowel de theorie als de praktijkopdracht uitgebreid getraind om je klaar te stomen voor het examen. Het examen bestaat uit een theoriegedeelte met 40 MC vragen waarin de theoretisch kennis wordt getoetst en een praktijkgedeelte waarbij je door middel van een rollenspel de theorie in de praktijk brengt.

Na het behalen van je diploma kan je bij PPS aan de slag als horecaportier. PPS heeft een erg brede horecaportefeuille, dus een passende plek zit er altijd wel bij.

De kosten van de cursus worden volledig gedragen door PPS Security bij het behalen van de cursus. Ook teken je na het behalen van het diploma een overeenkomst dat je nog een minimale periode bij ons blijft werken.

Het Proces :

Naamloos-1-03

Intake Gesprek: Tijdens het intake gesprek gaan wij kijken of wij een juiste match zijn. Dit biedt de gelegenheid voor jou en ons, om te kijken of wij samen een langdurige relatie willen aangaan met elkaar.

Naamloos-1-04

Selectie: Na het intakegesprek zal er gelijk een selectie worden gemaakt van alle kandidaten en zul je al snel op de hoogte worden gebracht of je bent geselecteerd om de cursus horecaportier bij ons te volgen.

Naamloos-1-05

Cursus: De cursus duurt 4 dagen en worden in de avond bij ons op kantoor gegeven. Naast de fysieke lessen, zal er ook een leerboek worden uitgegeven. Deze dient bestudeerd te worden voor het examen.

Naamloos-1-06

Examen: Op het moment dat alle 4 de lesavonden zijn afgerond dan zal er een examen worden afgenomen, waarvoor geleerd dient te worden. Gefeliciteerd! Je bent geslaagd voor de opleiding horecaportier.

Naamloos-1-08

Diploma: Bij het behalen van de cursus horecaportier krijgt je van ons een officieel SVH diploma.

Naamloos-1-07

Pasaanvraag: Na het behalen van jouw diploma dient er nog één stap te worden uitgevoerd. Namelijk het aanvragen van de blauwe pas. Deze wordt door de politie goedgekeurd en uitgegeven. Alleen met een dergelijke pas ben jij instaat om te werken als zijnde horecaportier.

Naamloos-1-09

Inzet: Eindelijk is het dan zover, je gaat eerst met onze coördinatoren en/of hoofdportieren een aantal testdagen draaien. We begeleiden je naar het niveau van zelfstandig werkende.

Pas jij in dit profiel?

✔ Je bent opzoek naar een part- of full-time dienstverband.

✔ Je bent werkzoekende of hebt interesse in een bijbaan

✔ Je bent tussen de 21 jaar en 55 jaar oud

✔ Je hoeft geen vooropleiding te hebben

✔ Je bent flexibel inzetbaar 

✔ Je bent fysiek en mentaal gezond

Meld je nu aan!

Voor het aanmelden willen wij jou vragen om de vragenlijst hieronder volledig in te vullen. Graag ontvangen wij ook een CV en een motivatiebrief. Na het aanmelden zullen wij jouw aanmelding doornemen. Hierna zullen wij na de selectie contact met jou opnemen voor een intakegesprek bij ons op kantoor. Zodra er een goede match is tussen elkaar, zullen wij mededelen wanneer je kunt gaan beginnen met de cursus. 

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.