Totaaloplossingen in beveiliging

Geen verstoring, geen incidenten, geen onveilige sfeer. Zo moet het zijn, vinden we bij PPS Security. En zo zal het ook zijn, daar staan onze beveiligers voor. Streng geselecteerd, uitstekend opgeleid. Mannen en vrouwen met een helder verstand. En met een flinke dosis mensenkennis. Zij maken van PPS Security de beste beveiliger van Nederland.

  • minder mankracht, beter resultaat
  • elke situatie de baas
  • eigen opleiding
  • alleen geschoolde beveiligers

Waarom PPS Security

Ervaring en kwaliteit

PPS is een toonaangevend beveiligingsbedrijf dat al meer dan twee decennia actief is in de beveiligingsbranche. Door deze ruime ervaring weet PPS als geen ander wat belangrijk is voor uw onderneming op gebied van veiligheid.

Totale ontzorging.

Door uw beveiligingsvraag centraal te stellen en deze te koppelen aan onze jarenlange ervaring en opgebouwde know-how, ontzorgt PPS u geheel op gebied van veiligheid en beveiligen. 

Meer met minder

Door gebruik te maken van veelal vaste werknemers in vaste en goed op elkaar in gespeelde teams, kan PPS met minder personele inzet een kwalitatief hoogstaande beveiligingsdienst leveren.

 

Integer en betrouwbaar

Dat zijn de eigenschappen die u van een beveiliger wilt zien! Dit zijn dan ook kernwaarden binnen ons bedrijf. Onze beveiligers zijn streng geselecteerd, up-to-date opgeleid en doordrongen van het belang van hun functie voor uw onderneming. 

93
NPS
Klanttevredenheid

Waar veel mensen bij elkaar komen zijn er risico's. PPS Security zorgt voor de juiste balans, rust en zekerheid bij een groot event.

James Havans
Organisator Breda

Straatcoach boekt resultaat. Veiligheid in woonwijken met PPS straatcoach met 88% toegenomen.

over PPS straatcoaches

Courses

PPS Services

Totale ontzorging op gebied van service- en facilitaire diensten